"Hét adres voor uw feest ! Bruiloft, schoolfeest, kinderfeest, bedrijfsfeest, tuinfeest en meer! Van klein tot groot. Wij zorgen ervoor dat uw feest of evenement een groot succes wordt! "

GALAXY EVENTS is opgericht in het jaar 2000 en is de laatste jaren uitgegroeid tot een vertrouwd entertainmentbureau.

De laatste 2 jaar heeft galaxy events de markt van evenementen aardig veroverd. Niet gek, want voor een relatief betaalbaar bedrag heb je een avondvullend programma met zeer gevarieerde muziek en een live artiest die 3x een ½ uur optreed Veelzijdigheid, uitstraling, flexibiliteit, ervaring en goede muziek zijn de speerpunten van galaxy events.

Dankzij de persoonlijke en professionele benadering van iedere aanvraag, weten wij uitstekend invulling te geven aan muziek en entertainment voor ieder type feest. De wensen van de klant staan daarbij altijd centraal.

Wij weten van ieder evenement een onvergetelijk feest te maken galaxy events is in twee jaar flink gegroeid. De groei is voornamelijk ontstaan door mond op mond reclame.

Deze reclame komt tot stand omdat iedereen altijd zeer tevreden is over de kwaliteit van galaxy events. Ook de ervaringen die we de laatste jaren hebben opgedaan, spreekt veel mensen aan.

 

Kortom, Heeft u binnenkort een bedrijfsevenement, bruiloft, sportevenement, jubileum, opening bij galaxy events bent u altijd aan het goede adres.